Over ons

Wij zijn RCC

Over ons

Al sinds 1968 uw one stop shop

RCC is dé plek voor al uw zeecontainers. Met jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en maatwerk van zeecontainers, tankcontainers, koelcontainers en open top containers. Ons enthousiaste team staat klaar om u te helpen met duurzame en innovatieve containeroplossingen in heel Europa, afgestemd op uw wensen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe, gebruikte of gerenoveerde containers, bij RCC kunt u rekenen op betrouwbare en klantgerichte service. Ontdek hoe we bij RCC onze expertise en creativiteit inzetten om samen uw containerprojecten tot een succes te maken. 

  • Efficient & Snel 
  • Ervaren & Deskundig 
  • Duurzaam & Gecertificeerd

Over ons

Lees meer over ons

Geschiedenis

RCC Container Trading heeft diepe wortels in het Botlek-gebied van Rotterdam, met zijn oorsprong terug te voeren naar de oprichting van CETEM Containers, een

pijler van de logistieke industrie in de regio gedurende decennia. In mei 2012 ontstond RCC als een onafhankelijk bedrijf, waarbij we de erfenis van de verkoopafdeling van CETEM voortzetten met een vernieuwde focus en ambitie.  

 

In de loop der jaren hebben we ons dienstenaanbod gestaag uitgebreid om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Wat begon als een gespecialiseerd containerhandelsbedrijf, is uitgegroeid tot een allesomvattende one-stop-shop voor alle zeecontaineroplossingen. Door onze positie binnen een groot logistiek collectief te benutten, kunnen we aanvullende diensten aanbieden, waaronder containerreparatie, opslag, inspectie en transport. 

 

Onze groei is gedreven door een toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, waardoor we een breed scala aan industrieën kunnen bedienen met op maat gemaakte oplossingen. Als we naar de toekomst kijken, blijft duurzaamheid een belangrijke focus. Dit vormt de basis voor onze inzet om milieuvriendelijke praktijken te ontwikkelen en een positieve impact op het milieu te maken. 

RCC is trots om zijn reis voort te zetten als een vertrouwde partner in het wereldwijde logistieke landschap, en betrouwbare en innovatieve zeecontaineroplossingen te bieden vanuit onze thuisbasis in de Botlek Rotterdam. 

Duurzaamheid

Bij RCC staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren door milieuvriendelijke praktijken in

al onze activiteiten te integreren. Door middel van gerichte samenwerkingen, bevorderen we een circulaire economie door ons afval om te zetten in waardevolle grondstoffen. We streven ernaar onze ecologische voetafdruk in elke fase te verkleinen door transport en logistiek te optimaliseren. Daarnaast geven we containers een tweede leven door middel van renovatie en aanpassing, waardoor hergebruik wordt gestimuleerd en afval wordt verminderd. Als onderdeel van onze toewijding aan een duurzame toekomst, blijven we voortdurend zoeken naar innovatieve oplossingen die zowel onze klanten als de planeet ten goede komen. 

Kernwaarden

Bij RCC wordt ons streven naar uitmuntendheid gedreven door een aantal kernwaarden die definiëren wie we zijn en die richting geven aan alles wat we doen in

de zeecontainerindustrie: 

 

Kwaliteit & Betrouwbaarheid 

We stellen de hoogste kwaliteitsnormen voorop in elke container en dienst die we leveren. Onze klanten vertrouwen op ons voor duurzame, betrouwbare oplossingen die de tand des tijds doorstaan. 

 

Innovatie & Maatwerk 

Wij geloven in de kracht van innovatie om complexe uitdagingen op te lossen. Van aangepaste containeraanpassingen tot geavanceerde oplossingen voor de toeleveringsketen, we verkennen voortdurend nieuwe manieren om in de veranderende behoeften van onze klanten te voorzien. 

 

Klantgerichte Benadering 

Onze klanten staan centraal in ons bedrijf. We luisteren aandachtig, begrijpen uw unieke wensen en leveren op maat gemaakte oplossingen die de verwachtingen overtreffen. 

 

Duurzaamheid & Verantwoordelijkheid 

We zijn toegewijd aan duurzame praktijken in alles wat we doen, van het inkopen van materialen tot het optimaliseren van logistiek. We streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen die we bedienen. 

 

Integriteit & Transparantie 

Eerlijkheid en transparantie zijn de fundamenten van ons bedrijf. We bouwen duurzame relaties op basis van vertrouwen, waarbij we ervoor zorgen dat onze klanten altijd een duidelijk inzicht hebben in onze processen, prijzen en verplichtingen. 

Bedrijven

Onze bedrijven

RCC

Container Trading

Korte beschrijving van het geselecteerde bedrijf komt hier. Korte beschrijving van het geselecteerde bedrijf komt hier.

Contact

Een vraag? Wij helpen graag!

"*" geeft vereiste velden aan