Opslagcontainer

Gaat u verbouwen, verhuizen of heeft u tijdelijk te weinig opslagruimte? Dan kan het huren van een opslagcontainer een efficiënte oplossing zijn. Bij R.C.C. Container Trading huurt u al vanaf een week, dus ook voor een korte opslagperiode ideaal. We kunnen uw opslagcontainer zelfs opslaan op onze terminal, zodat u ervan verzekerd bent dat uw eigendommen veilig en beschermd tegen weerelementen staan opgeborgen. En heeft u de spullen weer nodig? Dan komen wij de container bij u afleveren. Dat noemen wij nou R.C.C.-service.

Onze verhuur opslagcontainers

De opslagcontainers die wij verhuren zijn optimaal ingericht voor het zo schoon en stevig mogelijk opslaan van inboedel, bedrijfsvoorraad, gereedschap of wat u maar tijdelijk wilt opslaan. Onze opslagcontainers zijn bovendien wind- en waterdicht en onverwoestbaar, waardoor uw eigendommen veilig staan opgeborgen. Wel zo’n prettig idee.

Extra opties bij huur opslagcontainer

Het huren van een opslagcontainer houdt voor ons niet op bij het tekenen van de huurovereenkomst. Zo denken wij, als u dat wilt, met u mee over welke opslagcontainer het beste bij uw wensen past. We hebben inmiddels zoveel ervaring dat we een reële inschatting kunnen maken van de grootte van de container. Ook bieden wij extra opties. Zo kunnen we uw huurcontainer uitrusten met een anti-inbraakslot, rijplaten, verlichting of magazijnstelling. Naast dit alles is het ook mogelijk om uw gevulde container bij ons op te slaan. Op onze terminal bieden wij veilige en weersonafhankelijke opslag aan. We kunnen de opslagcontainer op locatie afleveren voor u wanneer u deze weer nodig heeft. Tijdelijke opslagcapaciteit was kortom nog nooit zo zorgeloos.

Al onze huurcontainers

Behoeft aan meer dan alleen tijdelijk wat opslagcapaciteit? We verhuren niet alleen verschillende afmetingen opslagcontainers, maar ook reefers, tankcontainer en nog veel meer. Dit is onze voorraad verhuurcontainers:

  • zeecontainers: 4ft, 5ft, 6ft, 8ft, 9ft, 10ft, 20ft, 30ft, 40ft en 45ft;
  • open top containers: 20ft, 40ft, 45ft en rebuilds;
  • hardtop containers: 20ft, 4ft 0 en 45ft;
  • high cube containers: 10ft, 20ft, 30ft, 40ft, 45ft;
  • reefer containers: in 10ft, 20ft, 40ft, en 45ft;
  • tankcontainers: 10ft, 20ft, 30ft en 40ft.

De meeste van deze containers kunnen wij binnen een tot drie werkdagen leveren, ook internationaal, per truck, schip of spoor, afhankelijk van de gewenste eindbestemming. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Transport van huurcontainers

Bestelt u een opslagcontainer bij ons, dan komen we die bij u afleveren, ook in het buitenland. Komt u de opslagcontainer liever ophalen? Geen enkel probleem. Afhalen kan per truck, ons depot in de Rotterdamse haven ligt vlakbij de A15. We beschikken ook over een eigen inland depot met wateraansluiting, zodat u de gehuurde opslagcontainer per barge kunt uithalen en via binnenvaart verder kunt verschepen.

Meer informatie over opslagcontainers huren?

Heeft u nog vragen over het huren van een opslagcontainer? Ons ervaren team beantwoordt uw vragen graag. U kunt ons bellen op 010 – 263 23 33 of mailen via info@rcc-containers.nl, wij nemen dan snel contact op met u.