Reefer container

Reefer containers worden gebruikt voor het vervoeren van gekoelde vracht, zoals voedsel, planten en farmaceutische producten. Wij verhuren reefer containers, ook bekend als koelcontainers, wanneer u tijdelijk extra vervoerscapaciteit nodig heeft. Voor korte of lange periodes: bij R.C.C. Container Trading huurt u al een container voor een week. Voor gekoelde cargo hebben wij vier maten reefer containers te huur en we adviseren u graag over een passende oplossing. We kunnen deze containers trouwens ook wereldwijd afleveren, daar waar u ze nodig hebt. Dat maakt huren bij ons een betrouwbare ervaring.

Koelcontainer huren

Wist u dat ‘reefer’ een verbastering is van het Engelse woord refrigerator, koelkast? Een reefer container bevat dan ook een koelaggregaat en werkt als een grote ijskast. Cruciaal bij temperatuurgevoelig transport van voedsel, planten en farmaceutische producten. De temperatuur van de reefer container kunt u instellen tussen de -25 graden en +25 graden Celsius. Sommige reefers bereiken zelfs een temperatuur van -45 graden Celsius. Wanneer u tijdelijk en snel een reefer container nodig heeft, kunt u deze bij ons huren. We hebben een flinke voorraad staan!

Ons te huren reefer containers

We verhuren koelcontainers in verschillende maten, in standaard hoogte en in High Cube (30 centimeter hoger dan een standaard container). De volgende afmetingen hebben we in ons depot:

20ft
Huren

20ft reefer container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Aanwezig op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
6058 x 2438 x 2591 mm

40ft
Huren

40ft reefer container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Aanwezig op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
12192 x 2438 x 2890 mm

Huur een kwaliteitscontainer

Onze huur reefer containers checken wij zorgvuldig voor én nadat we deze verhuren. Ontdekken we bij deze inspecties schade, dan repareren we die met staal. Zo zorgen we dat u altijd een reefer container huurt die water- en winddicht, CSC-gekeurd en Pre Trip Inspected (PTI) is en veilig voor vervoer. Zo bent u ervan verzekerd dat uw container voldoet aan alle internationale voorwaarden op gebied van veiligheid.

Voordelen container huren bij R.C.C.

Naast onze focus op veiligheid en ons grote assortiment zijn nog meer redenen om een reefer container te huren bij ons:

 • korte levertijden;
 • meedenkend team;
 • huurperiodes vanaf een week;
 • containers van uitstekende kwaliteit;
 • scherpe huurtarieven;
 • onze 50+ jaar ervaring;
 • levering van containers, ook wereldwijd.

Centraal gelegen verhuurlocatie

R.C.C. heeft naast bovenstaande voordelen ook een inland depot met wateraansluiting in de Rotterdamse haven. Een zeer centraal gelegen locatie, waar schepen kunnen aanmeren voor het laden en lossen van containers. U kunt uw gehuurde reefer container hier zelf ophalen met een truck of per barge. Dat kan van maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 20.30 uur. Ook voor het afleveren van de container draaien wij onze hand niet om. Laat ons weten waar en wanneer u de reefer container nodig hebt en wij zorgen dat deze er staat.

Ons hele assortiment huurcontainers

We verhuren niet enkel reefer containers, maar hebben een uitgebreid assortiment huurcontainers. Zo zijn we ook hét adres voor de verhuur van:

 • zeecontainers in tien maten: 4ft, 5ft, 6ft, 8ft, 9ft, 10ft, 20ft, 30ft, 40ft en 45ft;
 • open top containers in vier maten: 20ft, 40ft, 45ft en rebuilds;
 • hardtop containers in drie maten: 20ft, 40ft en 45ft;
 • high cube containers in vijf maten: 10ft, 20ft, 30ft, 40ft, 45ft;
 • opslagcontainers in zes maten: 8ft, 10ft, 20ft, 30ft, 40ft, en 45ft;
 • tankcontainers in vier maten: 10ft, 20ft, 30ft en 40ft;
 • flat rack containers in drie maten: 20ft, 40ft en 45ft, met dichte of inklapbare kopschotten.

Contact

Heeft u nog vragen of aanvullende wensen over de verhuur van reefer containers? We zijn er voor u. Bel ons op 010 – 263 23 33 of stuur een mailtje naar info@rcc-containers.nl zodat wij contact met u kunnen opnemen.