High cube container

Voor het vervoeren of opslaan van een grote lading of hoge vracht adviseren wij het gebruik van een high cube container. Deze is 30 centimeter hoger dan een standaard container. Dat lijkt misschien niet veel, maar het kan zomaar een verschil van vier tot acht kubieke meter maken. En dat merkt u meteen! Voor het kopen van een high cube container bent u hier aan het juiste adres. R.C.C. Container Trading levert deze containers in wel vijf maten, wereldwijd en met een korte levertijd.

High cube container kopen

R.C.C. Container Trading verkoopt een groot assortiment nieuwe en gebruikte zee-, tank- en reefer containers. Containers die zowel geschikt zijn voor vervoer als opslag en waar zelfs woningen van gemaakt kunnen worden. De high cube container steekt letterlijk met kop en schouders boven onze uitgebreide voorraad uit. Zijn naam heeft hij te danken aan zijn hoogte: met 30 centimeter extra zorgt de high cube voor flink wat extra ruimte. Ideaal voor grote vrachten of als u een extra hoge opslagruimte nodig hebt.

High cube container maten

Onze high cube containers hebben wij in verschillende afmetingen op voorraad:

20ft
Kopen

20ft high cube container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
6060 mm × 2440 mm × 2890 mm

40ft
Kopen

40ft high cube container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
12200 mm × 2400 mm × 2890 mm

Wij hebben bovendien Pallet Wide containers op ons depot in 20ft, 40ft en 45ft formaat. Deze zijn tien centimeter breder dan een standaard ISO container, waardoor er twee Euro pallets naast elkaar passen, iets wat binnen een standaard container niet lukt. In een 40ft high cube kan dit oplopen van twee tot zes extra pallets. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte en voorkomt u schuiven van cargo.

Tweedehands container

Wij leveren bovenstaande high cube containers vanuit onze fabriek in China wereldwijd af. Maar er kan meer, u kunt namelijk ook kiezen voor een gebruikte container. Dat betekent een kwalitatief goede container tegen een scherpe marktprijs. Uiteraard kunt u ervan verzekerd zijn dat wij deze
high cube containers uitgebreid inspecteren en indien nodig ook repareren in onze werkplaats. Hier maken we gebruikte containers wind- en waterdicht. Eventuele reparaties verrichten we met staal waarna de container een CSC-plaat krijgt die minstens een jaar geldig is.

Maatwerk high cube container

U bent op zoek naar meer dan een reguliere container? Dat kan. R.C.C. Container Trading heeft inmiddels talloze voorbeelden van geleverd maatwerk. Zo maakten wij het mogelijk om te wonen of te werken in een high cube container door het realiseren van schuifdeuren of luiken. Ook bouwden we podia en beurs stands van onze boxen. Minder ingrijpende aanpassingen, zoals het aanbrengen van uw huisstijl behoren ook tot de mogelijkheden. In onze werkplaats is kortom van alles mogelijk, dus laat ons gerust uw wensen weten.

Andere containers

Naast de high cube container levert R.C.C. Container Trading verschillende andere containers, in allerlei maten en uitvoeringen. Zo vindt u bij ons nieuwe en gebruikte:

  • zee- en opslagcontainers;
  • open top containers (ook rebuild);
  • flat rack containers;
  • hardtop containers;
  • reefer containers;
  • tankcontainers.

Twijfelt u welk type container het beste past bij uw wensen? We denken graag met u mee, dus schroom niet om contact op te nemen met ons team.

High cube container vervoeren

U kunt uw high cube container afhalen per truck bij onze centraal gelegen locatie in Rotterdam, naast de A15. Uithalen per barge kan ook. Of wij leveren uw container op locatie af per weg, water of spoor, dat kan wereldwijd. We bespreken de mogelijkheden graag met u en uiteraard bent u welkom om de containers voor transport te inspecteren.

Offerte en meer informatie

Op de offertepagina kunt u een offerte opvragen voor een high cube container. Liever nog wat meer informatie? R.C.C. Container Trading bestaat al sinds 1968 en met meer dan 50 jaar ervaring informeren we u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via 010 – 263 23 33 of info@rcc-containers.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar.