Open top container

U bent op zoek naar een open top container? Wij hebben een ruime voorraad open top in huis, zowel nieuw als tweedehands. De open top containers zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk 20ft en 40ft. Het grote voordeel van opentop is dat u ze van bovenaf kunt beladen en dus niet afhankelijk bent van de grootte van de containerdeuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? We informeren u graag. U kunt ons bellen of mailen via 010 – 263 23 33 of info@rcc-containers.nl.

open top container kopen
open top container

Open top container kopen

R.C.C. Container Trading levert sinds 1968 een groot assortiment containers, nieuw en gebruikt, aan vooral bedrijven. Onderdeel van dat grote assortiment is de open top container. De naam zegt het eigenlijk al: deze containers hebben geen gesloten dak. Ideaal als u een lading wilt vervoeren die niet door de deuren van de container past. Die kunt u dus via de bovenkant in de container plaatsen met behulp van een hijskraan. Een dekzeil beschermt de lading in de open top container.

Onze open top containers

Wij hebben verschillende opentop containers:

20ft
Kopen

20ft open top container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
6060 mm × 2440 mm × 2590 mm

40ft
Kopen

40ft open top container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
12200 mm × 2440 mm × 2590 mm

Nieuwe of rebuild

We leveren de containers in de originele staat, maar we verkopen ook standaard boxen die zijn omgebouwd tot open top container. Dit noemen we rebuild open top containers. Deze hebben een geldig CSC certificaat van 30 maanden en mag u meerdere keren verschepen. De rebuild open top leveren wij met nieuw zeil en in 20ft-, high cube, 40ft- en 40ft high cube –uitvoering. Een swing header behoort ook tot de mogelijkheden. We kunnen ten slotte ook uw eigen standaard containers ombouwen tot open top container. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overige containers

Naast open top containers heeft R.C.C. Container Trading ook andere typen containers op voorraad. Denk hierbij aan:

  • zee- en opslagcontainers;
  • hardtop containers;
  • high cube containers;
  • reefer containers;
  • flat rack containers;
  • tankcontainers.

Nieuw uit onze fabriek in China, of in gebruikte staat in onze loods. Voor de actuele status van onze voorraad tweedehands containers kunt u altijd even contact opnemen. Ook kunnen wij uw containers verfraaien met uw huisstijl of bijvoorbeeld extra deuren aanbrengen. Wij hebben inmiddels flinke ervaring met het maken van custom made containers.

Transport van uw open top container

Een container vervoeren, dat doet u misschien niet iedere dag. U kunt uw container(s) bij ons afhalen per truck of uithalen per barge in Rotterdam. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om uw open top container naar de gewenste locatie te brengen? Wij kunnen dat voor u doen, wereldwijd. Of het nu per kraanwagen is, per deep sea, binnenvaartschip of per spoor. Als u ons laat weten welke container u waar en wanneer wilt hebben, maken wij een offerte en planning op maat.

Reparatie zeecontainers

Op de werkplaats van R.C.C. Container Trading inspecteren we gebruikte containers en repareren we deze zo nodig. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een wind- en waterdichte, staal gerepareerde container met een CSC-plaat die minimaal een jaar geldig is. Ook uw open top container kunnen we repareren of aanpassen aan uw wensen. Wij repareren in Rotterdam jaarlijks zo’n 20.000 containers, waaronder open top containers, dus aan ervaring geen gebrek.

open top container huren

Meer weten?

Heeft u nog vragen over onze open top containers? We vertellen u graag meer over onze voorraad, prijzen, afmetingen, rebuilds of wat u ook wilt weten. U kunt ons bellen op 010 – 263 23 33 of stuur een mailtje naar info@rcc-containers.nl. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.