Reefer container

Voor het vervoeren van gekoelde vracht leveren wij reefer containers. Deze containers, ook bekend als koelcontainers, zorgen ervoor dat uw lading tijdens het transport goed op temperatuur blijft. Wij hebben deze containers op voorraad in vier maten, nieuw en gebruikt. Bovendien kunnen we reefer containers wereldwijd afleveren, precies op die locatie waar u de container hebben wilt. Ook voor modificaties en reparaties aan de container, of het aanbrengen van uw logo bent u bij R.C.C. Container Trading aan het juiste adres.

Koelcontainer kopen

‘Reefer’ is een verbastering van het Engelse woord refrigerator, koelkast. Een reefer container heeft een ingebouwde koelaggregaat en is dan ook te vergelijken met een grote koelkast. Dit type wordt vooral gebruikt bij het verschepen van voedsel, planten en farmaceutische producten op een constante temperatuur. Deze temperatuur kunt u naar gelang zelf instellen tussen de -25 graden en +25 graden Celsius en bepaalde types reefer containers gaan zelfs tot -45 graden Celsius. Interessant feit: de Rotterdamse haven is de belangrijkste haven in Europa voor de import en export van koel- en vrieslading in reefer containers.

Onze maten reefer containers

Een koelcontainer kopen kan bij ons in verschillende maten. Wij hebben deze in vier verschillende afmetingen in ons depot:

20ft
Kopen

20ft reefer container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Aanwezig op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
6058 x 2438 x 2591 mm

40ft
Kopen

40ft reefer container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Aanwezig op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
12192 x 2438 x 2890 mm

Bovenstaande reefer containers hebben wij in standaard hoogte en in High Cube, wat betekent dat de koelcontainer 30 centimeter hoger is en dus geschikt voor grotere cargo.

Gebruikte reefer containers

Nieuwe reefer containers laten wij maken in onze Chinese fabriek. Door ons uitgebreide netwerk kan de container na fabricage wereldwijd afgeleverd worden, op elke gewenste locatie. Liever een tweedehands container? Ook deze hebben wij in ons Rotterdamse depot staan. Gebruikte containers checken wij zorgvuldig en we voeren er indien nodig reparaties aan uit. Zo zorgen we dat de reefer container water- en winddicht, CSC- gekeurd en Pre Trip Inspected (PTI) okay is en veilig voor vervoer. Ook worden de reefer containers netjes geschilderd voor vertrek. We voldoen bij dit hele proces uiteraard aan alle internationale voorwaarden.

Ons container depot

R.C.C. Container Trading beschikt niet alleen over een grote voorraad reefer containers en meer dan 50 jaar ervaring, we hebben ook een inland depot met wateraansluiting. Deze vindt u in de Rotterdamse haven. Op deze centraal gelegen locatie kunnen schepen aanmeren om containers te lossen en laden. Dit maakt ons transport van onder andere reefer containers kostentechnisch heel interessant. U kunt uw reefer containers brengen en afhalen op maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 20.30 uur. Naast ons depot in Rotterdam hebben we voorraad in Antwerpen, Cork, Dublin, Hamburg, Oslo, Helsinki, St. Petersburg en Moskou. We zijn hiermee echt een internationaal georiënteerde one stop shop met een focus op aankoop, transport, opslag en repair.

Voordelen koelcontainer kopen bij R.C.C.

Hebben we u nog niet overtuigd? Er zijn nog meer redenen om een reefer container bij ons aan te schaffen:

 • onze korte levertijden;
 • onze uitstekende kwaliteit;
 • onze scherpe prijzen;
 • onze goede service;
 • de wereldwijde levering van containers op door u gewenste locatie.

Ons overige assortiment

Behalve reefer containers hebben we nog veel meer boxen in ons assortiment. Zo zijn we ook hét adres voor de aanschaf van:

 • zeecontainers in tien maten;
 • open top containers in vier maten;
 • hardtop containers in drie maten;
 • high cube containers in vijf maten;
 • opslagcontainers in zes maten;
 • flat rack containers in drie maten;
 • tankcontainers in vier maten.

Contact met ons

Heeft u nog vragen over reefer containers of aanvullende wensen? We zijn er voor u. Onze ervaren medewerkers beantwoorden al uw vragen, dus bel ons op 010 – 263 23 33 of stuur een mailtje naar info@rcc-containers.nl. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.