Tankcontainer

Voor het veilig vervoeren of opslaan van vloeistoffen, gassen, chemicaliën of voedingsmiddelen is een tankcontainer onontbeerlijk. Bij R.C.C. Container Trading vindt u de tankcontainer die u zoekt. Nieuw uit de fabriek of al eerder gebruikt, maar nog optimaal geschikt voor een tweede leven. Wij kunnen bovendien modificaties aanbrengen op verzoek. Onze tankcontainers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en capaciteiten. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de huidige voorraad en mogelijkheden: grote kans dat wij uw perfecte tankcontainer te koop hebben.

Onze tankcontainers

Een tankcontainer is een langwerpige roestvrijstalen tank, afgewerkt met een polyurethaan of aluminium isolatie- en beschermingslaag. De tank is bevestigd aan een stalen frame. Onze tankcontainers worden gemaakt volgens ISO-normen, zodat de containers veilig vervoerd kunnen worden tijdens alle weersomstandigheden. Laden en lossen kan bij een tankcontainer aan zowel de bovenkant als de onderkant. In ons assortiment hebben wij:

Kopen

Tankcontainer

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Beschikbaar op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
6058 x 2438 x 2591 mm

Afhankelijk van het formaat hebben de tank containers een inhoud van 14.000 tot 38.000 liter.

Reparaties, renovaties en modificaties

In onze werkplaats kunnen wij tankcontainers modificeren naar aanleiding van uw wensen. Denk daarbij aan een op maat gemaakte lekbak voor een tankcontainer of het aanbrengen van extra afsluiters van de gewenste formaat. De werkplaats is ook waar we containers met staal repareren en waar we gebruikte tankcontainers aan een stevige inspectie onderwerpen. We kunnen de containers voorzien van een 2,5 jaar of 5 jaar test waarna we een keuringscertificaat krijgen van een externe keuringsinstantie. Aan de hand daarvan zorgen wij dat de container wind- en waterdicht is en weer veilig is voor vervoer. Zo heeft u met een tweedehands tank container nog steeds een hoog kwalitatief product voor het vervoeren en opslaan van cargo.

Maatwerk tankcontainer

Niet alleen doen wij in onze werkplaats het grote reparatie- en aanpassingswerk, we hebben inmiddels ook veel ervaring met het aanbrengen van huisstijlen en logo’s op containers. Met een gepersonaliseerde opdruk straalt uw tankcontainer professionaliteit uit en is deze goed herkenbaar. Bij het plaatsen van uw order kunt u aangeven of wij u hierbij van dienst kunnen zijn. Liever eerst nog wat meer informatie? We staan u graag te woord en kunnen u ons uitgebreide portfolio laten zien.

Wereldwijde levering

Tankcontainers kunt u bij ons afhalen per truck of uithalen per barge in Rotterdam. Of wij bezorgen de container(s) wereldwijd bij u. Nieuwe containers laten we maken in China waarna ze overal afgeleverd kunnen worden. In ons depot in de Rotterdamse haven staan grote hoeveelheden gebruikte tankcontainers, maar we hebben ook voorraad in Antwerpen, Hamburg, Cork, Oslo, Helsinki, St. Petersburg en Moskou. Vanuit al deze locaties is transport wereldwijd mogelijk via water, weg of spoor, ook op korte termijn. Laat ons bij aankoop dus vooral weten waar u de box afgeleverd zou willen zien en wij maken een offerte op maat.

Onze containers

Natuurlijk vindt u naast tankcontainers bij ons alle mogelijke standaardcontainers, in formaten van 20 en 40ft. Denk daarbij aan zeecontainers, hardtop containers, (rebuild) open top containers, high cube containers, opslagcontainers en reefer containers. Daarnaast hebben wij ook speciale containers op voorraad zoals open sides, double doors, high cubes en 45ft-containers. Ook leveren we zeecontainers met afmetingen tussen 4 tot 45ft. Kortom, een uitgebreid aanbod van standaard modellen en specials.

Voordelen R.C.C.

  • eigen containerdepot met wateraansluiting;
  • meer dan 50 jaar ervaring;
  • nooit lang wachten op uw levering;
  • uitstekende kwaliteit;
  • ruim assortiment nieuwe en gebruikte containers;
  • excellente service en dito prijzen;
  • wereldwijde levering;
  • one stop shop, dus ook transport, modificaties en reparaties.

Meer informatie tankcontainer kopen

U wilt een tankcontainer kopen of heeft nog vragen? Wij staan klaar voor u. U kunt ons bereiken via 010 – 263 23 33 of stuur een mail naar info@rcc-containers.nl, dan nemen wij snel contact op met u.