Container modificatie

Het aanpassen van containers voor een nieuwe functie, oftewel container modificatie, is onderdeel van onze core business. R.C.C. Container Trading verzorgt in haar werkplaats constant container modificaties voor klanten en partners. Zo bouwden onze monteurs niet alleen veel ervaring, maar ook een veelzijdig portfolio op. In overleg met onze opdrachtgevers realiseerden we woningen gemaakt van containers, maar ook een restaurant, werkplekken en podia. Minder uitgebreide aanpassingen kunnen we natuurlijk ook verzorgen. Denk daarbij aan het plaatsen van verlichting, loopdeuren, ramen en luchtroosters of aan schilderwerk en belettering.

Offerte aanvragen

Gerealiseerde container modificaties

In onze werkplaats houden monteurs en lassers zich dagelijks bezig met container modificaties. Op verzoek van opdrachtgevers en partners passen ze standaard containers dusdanig aan dat ze geschikt zijn voor een nieuwe rol. We hebben inmiddels talloze voorbeelden van gerealiseerde container modificaties. Een greep uit ons portfolio:

 • maatwerk lekbak voor tankcontainers;
 • aflopend dak op een 40ft high cube container;
 • inbouw van een containerkraan in container;
 • ombouw naar milieucontainer inclusief lekbak en stalen vloer;
 • isolatie met steenwol, multiplex of sandwichpanelen;
 • ombouw tot podium met trap en railing;
 • ombouw naar infocentrum met uitkijktoren;
 • ombouw naar noodstroomvoorziening.
Offerte aanvragen

Container modificatie mogelijkheden

Naast bovenstaande voorbeelden is maatwerk container modificatie natuurlijk ook mogelijk. Uw wensen staan daarbij centraal, waarna ons team aan de slag gaat met het maken van een ontwerp en een passende offerte. Denk daarbij ook inbraakbeveiliging, het aanbrengen van ramen en deuren of een nieuwe vloer. Naast het stevige montage- en /of laswerk werken onze vakmensen ook aan container modificatie in de vorm van het overspuiten van uw container of het aanbrengen van uw bedrijfslogo. Uw container is weer als nieuw en kan zo nog jaren mee.

Offerte aanvragen

Rebuild open top containers

Behalve container modificaties bouwen wij in de werkplaats ook rebuild open top containers. Deze rebuilds leveren we met een nieuw zeil en een geldige CSC-keuring van 30 maanden. Onze rebuild open top containers zijn er in de maten 20ft, High Cube, 40ft en 40ft High Cube. Ook voor reparaties van containers kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een winddichte en waterdichte box waarmee u met een gerust hart uw waardevolle cargo kunt verschepen.

Container modificatie tweedehands containers

Wist u dat u bij R.C.C. ook terecht kunt als u een gebruikte container zoekt? We inspecteren deze boxen altijd uitgebreid voordat ze de verkoop in gaan en repareren deze wanneer dat nodig is. Ook voor deze containers is container modificatie mogelijk. Hiermee schaft u een kwaliteitscontainer aan, helemaal aangepast op uw wensen en voor een aantrekkelijke prijs. Informeer gerust naar onze actuele voorraad gebruikte containers en de mogelijkheden voor tweedehands container modificatie.

Geschikt voor container modificatie

Wij verzorgen container modificatie voor alle soorten en maten containers, nieuw of gebruikt. Zo kunnen wij maatwerk aanpassingen doorvoeren aan alle maten:

 • zeecontainers;
 • open top containers;
 • hardtop containers;
 • high cube containers;
 • opslagcontainers;
 • reefer containers;
 • tankcontainers.

Transport na container modificatie

Wanneer we de container modificatie hebben afgerond en u deze heeft goedgekeurd, kunt u uw stalen box komen ophalen per barge of truck. Ons depot in de Rotterdamse haven met wateraansluiting is uitstekend bereikbaar.

Liever laten bezorgen? Dat kan ook. We leveren containers wereldwijd af per binnenvaart, deep sea, spoor of weg.

Meer container modificatie informatie?

We snappen dat u wellicht nog vragen heeft over de mogelijkheden voor container modificatie. Twijfel niet om contact op te nemen.

We zijn bereikbaar op kantooruren via 010 – 263 23 33 of info@rcc-containers.nl.
U bent op afspraak ook welkom om ons portfolio te komen bekijken of uw wensen te bespreken.

Offerte aanvragen