Container opslag

Bij R.C.C. Container Trading verkopen, verhuren en modificeren we niet alleen containers, ook voor container opslag bent u bij ons aan het juiste adres. Of u containers nu voor een korte of liever een langere tijd wilt laten opslaan: beiden soorten container opslag zijn mogelijk. We komen de containers bij u ophalen, slaan ze veilig op in onze loods en brengen ze op afroep na verloop van tijd weer naar een volgende bestemming. Meer weten over onze maatwerkoplossingen op het gebied van container opslag? We vertellen u er graag meer over.

Offerte aanvragen

Container opslag bij R.C.C.

Op zoek naar betrouwbare container opslag? Wij hebben een opslagcapaciteit voor meer dan 15.000 (TEU) containers. Voor verschillende klanten, zoals freight forwarders, verhuisbedrijven, lease maatschappijen, rederijen en shipping lines verzorgen wij momenteel de container opslag. Wij slaan zowel lege als beladen containers op op ons terrein, voor korte of lange periodes. Zo is container opslag van beladen boxen mogelijk bij wijze van overbrugging, dus voordat de cargo naar uw klant of terminal wordt gebracht. U wilt kostbare vracht tenslotte niet onbeheerd op de kade laten staan. Wij beveiligen onze container opslag nauwkeurig en zorgen dat de containers op de juiste temperatuur blijven. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een inschatting van de kosten.

Offerte aanvragen

Voor alle typen containers

Container opslag is mogelijk voor alle typen containers, variërend in grootte van 4ft tot 45ft. Van zeecontainer opslag tot de opslag van high cubes, het is een optie. De volgende soorten containers komen bij R.C.C. in aanmerking voor container opslag:

 • zeecontainers: 4ft, 5ft, 6ft, 8ft, 9ft, 10ft, 20ft, 30ft, 40ft en 45ft;
 • reefer containers: in 10ft, 20ft, 40ft, en 45ft;
 • high cube containers: 10ft, 20ft, 30ft, 40ft en 45ft;
 • tankcontainers: 10ft, 20ft, 30ft en 40ft;
 • open top containers: 20ft, 40ft, 45ft en rebuilds;
 • hardtop containers: 20ft, 40ft en 45ft;
 • opslag zee containers: 8ft, 10ft, 20ft, 30ft, 40ft en 45ft.

Reparatie tijdens container opslag

U heeft een beschadigde opslag zeecontainer die u tijdelijk wilt opslaan? Sla dan twee vliegen in een klap. Wij kunnen de stalen box snel en vakkundig repareren tijdens de container opslag periode. Reparatie is een van onze specialiteiten, waar onze ervaren monteurs zich dagelijks mee bezig houden op de werkplaats. Lijmen, foamen, uitdeuken, richten en isoleren: het zijn werkzaamheden die we tot in de puntjes beheersen. Zo komt uw container als nieuw uit de container opslag.

Container opslag en modificatie

Ook kleinere aanpassingen aan uw container kunt u laten uitvoeren tijdens container opslag. Spuiten, stralen en beletteren: we doen het terwijl uw container staat opgeslagen in onze loods. U kunt ook denken aan modificaties zoals het aanbrengen van een luchtrooster, deuren of een schuin dak. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord.

Transport na container opslag

Na container opslag kunt u de container weer komen ophalen in ons depot met wateraansluiting, of R.C.C. levert deze bij u of bij uw klant af per (binnen)vaart, per spoor of via de snelweg. Dit geldt voor iedere bestemming, wereldwijd. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag met u.

Voordelen container opslag bij ons

 • ervaring sinds 1968;
 • veilige en betrouwbare terminal;
 • groot internationaal netwerk;
 • scherpe prijzen;
 • altijd snel een reactie;
 • wereldwijde levering van containers op locatie;
 • snelle en goede service.

Contact over container opslag?

Wellicht heeft u nog vragen over de onze mogelijkheden voor container opslag. We geven u graag een advies op maat en denken met u mee.
Bel ons op 010 – 263 23 33 of mail via info@rcc-containers.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u.

 

Offerte aanvragen