Container reparatie

Bij R.C.C. Container Trading verkopen en verhuren we niet alleen een grote diversiteit aan containers, we houden ons ook bezig met container reparatie. In onze werkplaats werkt ervaren personeel volgens de juiste richtlijnen aan het herstellen van beschadigde containers, op basis van de standaarden Cargo worthy en IICL voorschriften. Zo kunt u de container na container reparatie weer volop inzetten voor veilig vervoer en opslag van uw cargo. De gerepareerde box kunnen we daarna wereldwijd voor u afleveren als u dat wilt. Dat is een van de voordelen van in zee gaan met een one stop shop als R.C.C.

Offerte aanvragen

Container reparatie bij R.C.C.

Een beschadigde container? Die wilt u natuurlijk zo snel en vakkundig mogelijk gerepareerd hebben. Dat snappen we. Container reparatie is daarom een van de pijlers van R.C.C. Container Trading. In onze werkplaats werken monteurs en lassers dagelijks aan container reparatie. Zij zijn gespecialiseerd in het hele reparatieproces. Van lijmen, foamen, uitdeuken, richten en isoleren tot spuiten, stralen en beletteren. Voor reefers kunnen we bovendien software updates en pre trip inspections (PTI’s) uitvoeren. Uiteraard vindt onze container reparatie altijd plaats volgens ISO-standaarden.

Offerte aanvragen

Certificaten na container reparatie

Na container reparatie krijgt de betreffende box een CSC-plaat die minimaal een jaar geldig is. De rebuild open top containers, die we ook bouwen in onze werkplaats, hebben een CSC van 30 maanden en mogen meerdere keren verscheept worden. De rebuilds zijn bovendien DNV/GL- gecertificeerd. Controleurs op ons terrein controleren de containers na container reparatie zodat ze voldoen aan de gestelde eisen. Zo weet u altijd dat u met een solide, veilige container op weg gaat.

Container reparatie gebruikte containers

Bij R.C.C. verkopen we veel tweedehands containers. Deze gebruikte exemplaren inspecteren we altijd grondig in onze werkplaats voordat ze de verkoop in gaan. Wanneer container reparatie nodig blijkt, gaan onze monteurs aan de slag. De met staal gerepareerde boxen worden na de container reparatie stevig getest en komen pas daarna beschikbaar voor de verkoop. Zo bent u altijd gegarandeerd van een kwaliteitscontainer, óók als deze tweedehands is.

Maatwerk containers

Naast container reparatie voeren we op verzoek van onze klanten ook maatwerk uit. Deze modificaties kunnen klein zijn, bijvoorbeeld het aanbrengen van een luchtrooster, of behoorlijk ingrijpend. Zo kunnen we containers ombouwen tot kantoor of horecagelegenheid. Ons portfolio is door de jaren flink gegroeid, dus vraag naar de mogelijkheden. Het personeel in onze werkplaats houdt wel van een uitdaging.

Transport na container reparatie

Na container reparatie leveren we uw als nieuw zijnde container desgewenst af op een locatie in Nederland of in de rest van de wereld. Dat doen we per binnenvaart, per spoor of via de snelweg. Een en ander is afhankelijk van de bereikbaarheid van de afleverlocatie. Liever zelf ophalen? Geen probleem. Uw stalen box kunt u na container reparatie per truck of barge ophalen op ons depot in de Rotterdamse haven.

Container reparatie verschillende containers

Container reparatie is mogelijk voor alle soorten en maten containers. Wij hebben meer dan vijftig jaar ervaring met container reparatie van:

  • zeecontainers van 4ft tot 45ft;
  • open top containers van 20ft tot 45ft en rebuild open tops;
  • hardtop containers van 20ft tot 45ft;
  • high cube containers van 10ft tot 45ft;
  • opslagcontainers van 8ft tot 45ft;
  • reefer containers van 10ft tot 45ft;
  • tankcontainers in de maten 10ft, 20ft, 30ft en 40ft.