Tankcontainer transport

Het vervoeren van een container is voor ons dagelijks werk. Daarom kunt u bij ons ook aankloppen voor tankcontainer transport. Wij brengen de tankcontainer snel en veilig van A naar B. Per kraanwagen, per binnenvaartschip, deep sea of per spoor, afhankelijk van de bestemming. Deze bestemming kan trouwens overal zijn: R.C.C Container Trading zorgt voor wereldwijde tankcontainer transport voor zowel gehuurde als gekochte containers. Wist u trouwens dat we ook gebruikte tankcontainers op voorraad hebben? Een aantrekkelijk alternatief voor een even aantrekkelijke prijs.

Offerte aanvragen

Tankcontainer transport door R.C.C.

Zoek niet verder voor tankcontainer transport: wij regelen dat voor u. Wanneer u een nieuwe tankcontainer bestelt dan laten wij die maken in de fabriek in China. Deze fabriek zorgt vervolgens voor het tankcontainer transport, waar ook ter wereld. Een handige oplossing wanneer u op een verre bestemming veilig vloeistoffen, gassen, chemicaliën of voedingsmiddelen wilt opslaan of vervoeren. Ook voor gebruikte tankcontainer transport bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben voorraden van tweedehands tanks in Antwerpen, Cork, Dublin, Hamburg, Oslo, Helsinki en in Rusland. Tank container transport laten we vanaf deze locaties uitvoeren via de binnenvaart, deep sea, het spoor of over de weg.

Offerte aanvragen

Zelf tankcontainer transport uitvoeren

Komt u de tankcontainer graag zelf ophalen? Dat kan ook. U kunt tankcontainer transport realiseren per truck of met een barge. Ons grote inland depot met wateraansluiting is voor allebei de mogelijkheden uitstekend bereikbaar. Ligt de eindbestemming van de tankcontainer aan het water, dan is tankcontainer transport via de binnenvaart in kostentechnisch opzicht een prima optie.

De tankcontainers van R.C.C.

Onze tankcontainers zijn langwerpige roestvrijstalen tanks, voorzien van een isolatie- en beschermingslaag. De tank blijft op zijn plek door een stalen ombouw. De veiligheid van tankcontainer transport bij alle omstandigheden wordt gegarandeerd door productie volgens ISO-normen en uiteraard door onze ervaren medewerkers. In onze voorraad hebben wij nieuwe en gebruikte:

 • tankcontainers van 10 feet;
 • tankcontainers van 20 feet;
 • tankcontainers van 30 feet;
 • tankcontainers van 40 feet.

Via onze offertepagina kunt u een tankcontainer kopen of huren. U kunt dan meteen uw wensen voor het tankcontainer transport, zoals de afleverplaats, aangeven.

Tankcontainer modificaties

Behalve tankcontainer transport en de verkoop, verhuur, reparatie en opslag van tankcontainers, modificeren we deze ook. We hebben inmiddels jarenlange ervaring met aanpassingen. Zo maken we bijvoorbeeld maatwerk lekbakken voor deze containers. In dezelfde werkplaats repareren we containers met staal zodat ze wind – en waterdicht zijn. Hiermee garanderen we veilig tankcontainer transport en opslag van uw goederen. Meer weten over modificaties? Ons team komt samen met u graag tot de meest optimale oplossingen.

Daarom tankcontainer transport door R.C.C.

 • wereldwijde tankcontainer transport;
 • inland containerdepot met wateraansluiting;
 • ervaring sinds 1968;
 • snelle levering mogelijk;
 • doorgewinterd logistiek team;
 • voorraad op verschillende locaties;
 • scherpe prijzen.

Tankcontainer kopen of huren?

Bij R.C.C Container Trading leveren we tankcontainers die geschikt zijn voor het vervoer van chemicaliën of levensmiddelen. Deze tankcontainers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en capaciteiten. U kunt deze containers zowel kopen of huren, bijvoorbeeld als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft om cargo te vervoeren. Wij verhuren tankcontainers voor de korte en lange termijn en regelen bovendien het tankcontainer transport. Hiermee kunnen we uw container binnen een tot drie werkdagen leveren op de door u aangegeven locatie.

Meer info tankcontainer transport

We zitten voor klaar voor al uw tankcontainer transport vragen. Of het nu gaat over een bestemming of een vervoersmiddel, we denken met u mee.

Bel ons vandaag nog op 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Offerte aanvragen