Diensten

"Uw partner voor op maat gemaakte containeroplossingen: Van verkoop en verhuur tot modificatie en supply chain ondersteuning, RCC biedt innovatieve en betrouwbare diensten voor elke sector."

Verkoop & Verhuur

Bij RCC bent u aan het juiste adres voor zowel de aankoop als verhuur van hoogwaardige zeecontainers. Of u nu op zoek bent naar een container voor langdurig gebruik of een kortetermijnproject, ons uitgebreide assortiment biedt altijd de perfecte oplossing die aan uw wensen voldoet. Met een breed scala aan containertypes en -afmetingen bieden wij flexibele en kosteneffectieve opties die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Gelegen in het hart van Botlek Rotterdam, zijn wij ideaal gepositioneerd om containers in verschillende afmetingen te leveren, klaar voor directe levering door heel Europa. Of u nu wilt kopen of huren, onze op maat gemaakte diensten en ons uitgebreide assortiment zorgen ervoor dat u precies vindt wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.

Verkoop & Verhuur

Open Top Rebuild

RCC is uw specialist in het intern verbouwen en aanpassen van open top zeecontainers om volledig aan uw specifieke wensen te voldoen. Onze open top containers zijn ideaal voor te grote of onhandig gevormde ladingen en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zowel te koop als te huur. Met maatwerk en vakmanschap zorgen wij voor hoogwaardige oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw containerbehoeften.

Als experts in de zeecontainerindustrie zijn wij gespecialiseerd in het op maat bouwen en aanpassen van open top containers voor een breed scala aan toepassingen, van extra grote ladingen tot bouwmaterialen en unieke projecten. Onze rebuild services bieden op maat gemaakte oplossingen die duurzaamheid, functionaliteit en efficiëntie garanderen. Vanuit onze locatie in Botlek Rotterdam bedienen wij klanten door heel Europa, ondersteund door jarenlange ervaring in hoogwaardige revisies.

Open Top Rebuild

Modificatie

Bij RCC transformeren we standaard zeecontainers tot innovatieve, op maat gemaakte oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen. Of u nu droomt van containerwoningen, zwembaden, escape rooms of andere creatieve constructies, ons deskundige team staat klaar om uw ideeën tot leven te brengen. We bieden aanpassingen aan zowel nieuwe als gebruikte containers van alle afmetingen, zodat we de perfecte oplossing kunnen bieden voor elk project.

Wij geloven dat elke container het potentieel heeft om iets buitengewoons te worden. Ons ervaren in-house team, gevestigd op onze terminal in Botlek Rotterdam, is gespecialiseerd in het omvormen van standaard zeecontainers tot unieke ruimtes die aan uw behoeften voldoen. Of het nu gaat om evenementenkiosken, hotelkamers, bars of woningen—geen enkel project is te ambitieus of ongewoon. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het bouwen! Ontdek hoe onze container modificatieservices u kunnen helpen om gave en praktische oplossingen te creëren.

Modificatie

Oplossingen

RCC biedt geïntegreerde supply chain-oplossingen, speciaal ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van klanten in uiteenlopende logistieke sectoren, zoals het spoor, de energiesector, de bouw en de publieke sector. Met ons uitgebreide netwerk en strategische partnerschappen leveren wij innovatieve containergebaseerde oplossingen die uw supply chain optimaliseren. Onze expertise zorgt ervoor dat uw logistieke operaties efficiënt, betrouwbaar en kosteneffectief verlopen, ongeacht de industrie.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen voor elke sector. Door nauw samen te werken met onze partners in verschillende industrieën, kunnen wij voldoen aan de unieke eisen van uw bedrijf. Of u nu betrokken bent bij railtransport, energieproductie, bouwprojecten of initiatieven in de publieke sector, RCC is uw vertrouwde partner voor containeroplossingen die de efficiëntie en prestaties van uw logistiek naar een hoger niveau tillen.

Oplossingen

Aanvullende diensten