Open top container

U heeft snel en tijdelijk een open top container nodig? R.C.C. Container Trading helpt u graag verder. Wij hebben een flinke voorraad open tops in huis voor de verhuur. En u huurt deze containers al voor een week bij ons. We verhuren open top containers in twee maten: 20ft en 40ft. Met een gehuurde opentop kunt u van bovenaf beladen, wat de container bijzonder geschikt maakt voor vracht die niet door de containerdeuren past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met ons of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie.

open top container kopen
open top container huren

Open top container huren

R.C.C. Container Trading heeft een enorm depot in de Rotterdamse haven en verhuurt sinds 1968 een groot scala aan containers. Onderdeel van onze grote voorraad verhuurcontainers is de open top container. Dit zijn containers die geen gesloten dak hebben maar een dekzeil. Hierdoor kunt u cargo met een hijskraan van bovenaf in de container laten zakken. Dus heeft u vracht die de breed of te hoog is voor containerdeuren? Dan is een open top container een ideale keuze.

Dimensies open top containers

Wij hebben verschillende dimensies open top containers in de verhuur:

20ft
Huren

20ft open top container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
6060 mm × 2440 mm × 2590 mm

40ft
Huren

40ft open top container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
12200 mm × 2440 mm × 2590 mm

Verhuur rebuild open top containers

Naast bovenstaande opties verhuren we ook containers die zijn omgebouwd tot open top container onder de noemer rebuild open top containers. Een rebuild open top heeft een geldig CSC-certificaat van 30 maanden en mag meerdere keren verscheept worden. We leveren deze containers in 20ft, 20ft high cube, 40ft en 40ft high cube uitvoering, met of zonder een swing header.

Transport of levering

Een gehuurde open top container kunt u afhalen op onze locatie in de Rotterdamse haven. We zijn goed bereikbaar per truck maar hebben ook een wateraansluiting, waardoor uithalen per barge ook tot de mogelijkheden behoort. Liever laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. We doen dat wereldwijd per kraanwagen, via deep sea, per binnenvaartschip of per spoor. U hoeft alleen maar aan te geven wanneer en waar u uw open top container geleverd wilt hebben en wij regelen verder alles.

Onze klanten

We verhuren onze open top containers voornamelijk aan bedrijven. Hierbij kunt u denken aan rederijen die behoefte hebben aan flexibiliteit en snelle levertijden. Wij kunnen deze aspecten garanderen door ons eigen depot in Rotterdam en de goede connecties die we in Antwerpen hebben. Ook verhuren we open top containers aan verhuisbedrijven, verhuurbedrijven en opslaglocaties. Het huren van containers is voor deze partners aantrekkelijk vanwege de tijdelijke aard en flexibiliteit van de huurovereenkomst. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons.

Kwaliteit huurcontainers

Wij begrijpen hoe belangrijk veilig transport van uw lading is. Op onze werkplaats inspecteren onze monteurs en lassers daarom alle containers die de verhuur in gaan. Ontdekken we een beschadiging dan repareren we deze met staal. Wanneer u een open top container van ons huurt, kunt u altijd vertrouwen op een wind- en waterdicht exemplaar met een CSC-plaat die minimaal een jaar geldig is.

Overige containers

Naast open top containers verhuurt R.C.C. Container Trading ook andere soorten containers. U kunt hierbij denken aan:

  • zeecontainers;
  • opslagcontainers;
  • hardtop containers;
  • reefer containers;
  • high cube containers;
  • flat rack containers;
  • tankcontainers.
open top container

Meer weten?

Wilt u weten of het huren van een open top containers iets voor u is? We denken graag mee om tot een optimale oplossing te komen. U kunt ons tijdens kantooruren bellen op 010 – 263 23 33 of mailen via info@rcc-containers.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met u om de mogelijkheden te bespreken.